Instant Guide voor het oplossen van Mcafee-activeringsfout met behulp van cd

Gepubliceerd op 26 november 2020 om 09:14

Fix Mcafee activation error

McAfee is een uitgebreide internetbeveiligingssoftware die een breed scala aan bescherming tegen virussen en malware biedt. Het is ook een van de meest gedownloade en gekochte antivirussoftware, maar soms ondervinden gebruikers problemen bij het activeren van hun McAfee-programma met een cd of winkelkaart. Als u een van die gebruikers bent die hun McAfee Anti-virussoftware niet met deze media kunnen activeren, lees dan de stappen in dit artikel voor meer informatie over de stappen die nodig zijn om deze fout op te lossen. U kunt dus weer uw apparaat beschermen met deze uitstekende antivirussoftware.
Neem contact met ons op via Mcafee Contact voor andere McAfee-gerelateerde vragen.

STAPPEN OM MCAFEE-ACTIVERINGSFOUT OP TE LOSSEN MET CD

De eerste en belangrijkste stap is ervoor te zorgen dat er geen ander antivirusprogramma op uw apparaat is geïnstalleerd. Als je een programma hebt geïnstalleerd, verwijder het dan nadat je het abonnement hebt vrijgegeven.

Selecteer het type fout waarmee u wordt geconfronteerd en lees de oplossing ervoor.

Als het installatieproces niet begint zodra u de cd in het cd-station van uw apparaat plaatst.

 1. Verwijder de cd uit het cd-station en start uw apparaat opnieuw op.
 2. Als het probleem zich blijft voordoen, controleert u of uw apparaat de cd leest door naar MIJN COMPUTER te gaan en te controleren of de naam van het cd-station is gewijzigd in McAfee.
 3. Als het apparaat de cd niet leest, probeer de cd dan opnieuw in een ander apparaat te plaatsen om te controleren op eventuele fouten op de cd.
 4. Als het installatieproces automatisch begint op een ander apparaat, is het cd-station van het formele apparaat mogelijk beschadigd en moet het worden vervangen.
 5. Probeer een andere methode om McAfee op dergelijke apparaten te activeren.

Als u het bericht "U hebt een productsleutel ingevoerd die niet overeenkomt met het land en de taal die u hebt geselecteerd" op het apparaat ziet.

 1. Selecteer het land waartoe u behoort of het land waar u de cd hebt gekocht.
 2. Zorg ervoor dat u de taal selecteert die overeenkomt met dat land.
 3. U kunt uw taal selecteren door naar de DROP-DOWN-lijst op de activeringswebsite te gaan.
 4. Zorg ervoor dat u de juiste gegevens invoert die op uw cd staan vermeld.

Als u de foutmelding 'Ongeldige productcode' op het scherm ziet,

 1. De door u ingevoerde productsleutel is onjuist. Typ de sleutel opnieuw door deze zorgvuldig te kopiëren van de code die op de cd staat.
 2. Als u nog steeds een foutmelding ziet, is de kans groot dat u een cd hebt gekocht bij een fraudeur. Neem contact op met de verkoper om te controleren of de cd authentiek is.

Als u de foutmelding 'Sleutel is al in gebruik' op het scherm ziet –

 1. McAfee-software wordt geleverd met een beperkt abonnement. Als u een abonnement voor één apparaat hebt gekocht, werkt dezelfde sleutel niet voor het andere apparaat.
 2. Controleer of u de limiet niet heeft overschreden toen u het abonnement voor meerdere apparaten kocht.

Neem contact op met ons technische ondersteuningsteam van McAfee als u dringend hulp nodig heeft. Bereik ons bij Mcafee Nederland Bellen en neem contact op met onze McAfee-agenten die 24/7 beschikbaar zijn om uw problemen direct op te lossen door u de beste oplossingen te bieden.

Lees ook deze blog: Hoe kunt u het AVG-abonnement onmiddellijk op uw laptop opzeggen?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met Webador